TARIEVEN

Alle Tai Chi-deelnemers gaan vanaf 1-1-22 gebruik maken van een strippenkaart
De strippenkaart neem je iedere les mee en stempel je zelf af wanneer je komt. Zo betaal je alleen voor de lessen die je gevolgd hebt.

Het lesgeld voor een strippenkaart 2022 bedraagt:

€ 95,00 per 10 lessen
€ 125,00 per 15 lessen

De kaart blijft een jaar geldig, is niet overdraagbaar, je stempelt zelf af wanneer je komt en restitutie van lesgeld is (behoudens ziekte) niet mogelijk.

Op verzoek kan ik een kwitantie uitschrijven. Er zijn geen inschrijfkosten.

Deelname is geheel op eigen risico.

Het lesgeld kun je overmaken op IBAN: NL52INGB0003661804
t.n.v. M.W. van der Kraan-Huntink te Doetinchem, onder vermelding van je voornaam, achternaam, groep en aantal lessen.

Bij contante betaling graag in een dichte envelop waarop vermelding van je voornaam, achternaam, groep en aantal lessen.

Verschillende gemeenten kennen een sociaal fonds. Dit houdt in dat wanneer je een minimum inkomen hebt je voor de Tai Chi-lessen een tegemoetkoming kunt aanvragen via de Meedoenregeling/Gelre Pas e.d.

Het is altijd mogelijk van lesuur te wisselen* als je dat beter uitkomt, en je kunt met 1x afstempelen per week onbeperkt meerdere lessen in die week (ook op andere locaties) volgen. Mocht je lesuren gemist hebben dan kun je zo lessen inhalen. Het niveau in alle groepen is echter niet gelijk.

*Extra lessen en wisselen van lesuur is niet altijd mogelijk, als de groepen zijn opgedeeld vanwege de Coronamaatregelen. In dit geval in overleg.